De leukste bezienswaardigheden in Los Angeles!

City Guide:

De leukste bezienswaardigheden in Los Angeles!

Deze week de top 5 bezienswaardigheden in LA! Plekken die je absoluut niet mag missen tijdens je vakantie!

1. Hollywood Sign 

1. La

De grote witte letters die meteen opvallen zodra je in Los Angeles bent aangekomen, staan bekend als hét Hollywood sign! De letters zijn zo’n 15 meter hoog en werden oorspronkelijk gebruikt als reclamebord voor de stukken land die daar te koop stonden! Het idee was om de letters te laten voor zo’n anderhalf jaar, maar ze zijn geplaatst in 1923 en staan er momenteel nog steeds

 

2. Venice Beach 

2. la

Het populairste strand van Californië is Venice Beach.  Hier kun je veel celebs spotten en vooral ook zelf genieten van de gezellig drukke boulevard of lekker zonnen aan de zee! Veel mensen komen hier ook om hard te lopen of te fietsen! Voor ieder wat wils.

3. Beverly hills 

Beverly Hills is een bekende plek die vaak voorkomt in films! Ook wonen hier een aantal grote pop- en filmsterren. Het draait hier voornamelijk om glitter en glamour. Je kunt bijvoorbeeld een starmap kopen om de huizen van de celebrities te spotten! Naar wie ga jij op zoek?

4. Walk of Fame

3.la

Je hebt dit vast wel eens voorbij zien komen. De Walk of Fame; 2500 gekleurde tegels op het trottoir.  Zo kun je bijvoorbeeld de tegel van Micheal Jackson, Walt Disney en Jennifer Lopez bewonderen.

5. Santa Monica Pier 

4. la

Een pretpark op de stille oceaan klinkt fantastisch en wij kunnen je beloven, dat is het ook! De pier heeft verschillende faciliteiten. Zo heb je het pretparkgedeelte met een reuzenrad en achtbaan, maar ook verschillende speelhallen en restaurants. Ook kun je je laten rondleiden door een tourguide! Een avond uit die je zeker niet mag missen!

Heb je nog meer tips voor leuke must see’s in LA? of heb je nog een City Guide nodig voor een reis die je gaat maken ? Laat het ons weten in de comments en misschien verschijnt jouw onderwerp binnenkort wel op de site!

Neem gerust een kijkje op ons YouTube kanaal !

Meer Wander Inspiration:

Abonneer je gratis op het Wander YouTube-kanaal!

Bekijk meer van Wander:

Blijf op de hoogte!