Toffe bucketlist ideeën!

Toffe bucketlist ideeën!

Hoi allemaal! Jij hebt toch ook wel een bucket list? In deze blog een aantal hele toffe activiteiten die je aan de lijstje kan toevoegen. Ben jij ook zo benieuwd?

Skydiven

1. bucketlist

Of je het nu indoor of outdoor gaan doen, skydiven is fantastisch! Door de wind omhoog geblazen voelen en je zo licht voelen als een veertje; dat is iets wat iedereen wel wil ervaren! Zelfs voor mensen met hoogtevrees is skydiven geen enkel probleem, je kunt namelijk ook indoor skydiven. Samen met een instructeur kun je bepalen hoe hoog je wilt en hoe hard! Voor mensen die van iets extremere dingen houden is outdoor skydiven vanuit een vliegtuig helemaal geweldig! Zet dit maar op je lijstje hoor!

Chinese muur 

Voor de reislustige en sportieve mensen onder ons is het bezoeken en bewandelen van de Chinese muur echt een bucketlist item! Je kunt genieten van de natuur, een sportieve wandeling maken en ook nog eens wat geschiedenis op doen! Wie wil dat nou niet?

 

 

De Nijmeegse vierdaagse

Over wandelen gesproken… Heb je niet de mogelijkheid om naar China te vliegen, maar ben je niet vies van een flink stuk lopen? Dan is de Nijmeegse vierdaagse zeker iets voor jou! Hier moet je wel getraind voor zijn, maar het festijn begint pas weer volgend jaar zomer dus je hebt nu nog alle tijd! Het leukste aan de Nijmeegse vierdaagse feesten is dat je na een dag wandelen ook nog heerlijk de stad in kan duiken. Er komen onwijs veel mensen naar Nijmegen toe om dit feestje met elkaar te vieren!

 

 

2. bucket

Een Hamburger eten in Hamburg

Je bucket list moet natuurlijk ook een aantal grappige activiteiten bevatten en daar is dit item dan ook perfect voor. Wat denk je ervan om een Hamburger te gaan eten in Hamburg? Goed excuus om een tripje te plannen toch?

Heb jij nog leuke bucketlist tips? Wij zijn benieuwd, dus laat het ons weten in de comments!

Meer Wander Inspiration:

Abonneer je gratis op het Wander YouTube-kanaal!

Bekijk meer van Wander:

Blijf op de hoogte!