De leukste bezienswaardigheden in Den Haag!

City Guide:

De leukste bezienswaardigheden in Den Haag!

Tijd voor een weekendje weg of een dagje uit? Den Haag is stad waar je je zeker kunt vermaken! In deze blog de leukste bezienswaardigheden van Den Haag!

1. Binnenhof

1. den haag

Den Haag is een stad met mooie architectuur die onder andere te vinden is op het Binnenhof. Er zijn verschillende rondleidingen die je kunt volgen en je kunt zelfs een openbare vergadering in de 2e kamer bijwonen! Toch bijzonder om een keertje mee te maken.

 

2. Mauritshuis 

2. den haag

Ben jij een type dat graag musea bezoekt? Dan is het Mauritshuis echt iets voor jou! Met verschillende schilderijen en kunstwerken uit de Gouden en 18e eeuw. Er zijn verschillende rondleidingen en lezingen en het maakt een dagje Den Haag zeker compleet!

3. De Haagse Passage

2.den haag

Zit het weer niet echt mee, maar wil je toch een dagje naar Den Haag? Dan raden wij je aan om bijvoorbeeld de Haagse Passage te bezoeken! Een enorm winkelcentrum waar je alles kunt vinden! Er is altijd wel wat te beleven en je kunt hier zeker een volle dag ronddwalen!

4. Madurodam

4. den haag

Heb je altijd al meer willen zien en meer willen weten van Nederland? Dan is Madurodam een leuk dagje uit! Nederland in het klein, met alle kleine details inbegrepen! Er komen gemiddeld zo’n 600.000 bezoekers per jaar en het is zeker een toeristische attractie die je als Nederlander gezien moet hebben!  

5. Chinatown

5. den haag

Voor een mix van Aziatische culturen is China Town de place to be! Met een enorme toegangspoort in Aziatische stijl voel je je meteen welkom. Je vindt hier verschillende restaurants, winkeltjes en toko’s. Het is alleen al leuk om er doorheen te lopen!

Heb je nog meer tips voor leuke must see’s in Den Haag? of heb je nog een City Guide nodig voor een reis die je gaat maken ? Laat het ons weten in de comments en misschien verschijnt jouw onderwerp binnenkort wel op de site!

Neem gerust een kijkje op ons YouTube kanaal !

Meer Wander Inspiration:

Abonneer je gratis op het Wander YouTube-kanaal!

Bekijk meer van Wander:

Blijf op de hoogte!