De leukste winkelcentra’s in Nederland!

De leukste winkelcentra’s in Nederland!

Eindelijk een dagje vrij, eindelijk tijd om leuke dingen te doen en dan kom je erachter dat het de hele dag gaat regenen.. Wat nu? Gelukkig zijn er superveel leuke overdekte winkelcentra, die je zeker moet bezoeken!

Hoog Caterijne – Utrecht 

Het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland, Hoog Caterijne! Hier vind je letterlijk alles wat je maar nodig hebt, van een supermarkt tot verschillende kleding winkels, drogisterijen en boekhandels! Je kan je hier zeker een dagje vermaken! Het centrum wordt momenteel geheel vernieuwd, dus over een tijdje waan je je in een supermodern paradijs. Mocht de zon nou ook nog doorkomen, is het de moeite waard om nog even het centrum van Utrecht in te lopen.

Alexandrium Shopping Center – Rotterdam

1.winkelcentrum

Dit winkelcentrum heeft veel te bieden; met ongeveer 200 overdekte winkels en verschillende restaurants kun je je hier de hele dag uitleven! Het centrum is opgedeeld in drie gedeeltes, het shopping centre, de woonmall en de megastore. Alexandrium is bijna iedere dag geopend vanaf 11 uur en op donderdag is er koopavond!

De Passage – Den Haag

De Passage in Den Haag is de oudste passage van Nederland. Het is een bijzonder monument met verschillende loopbruggen, koepels en glazen wanden. Het rondlopen op zich is al een uitje. Gelukkig kun je hier naast het genieten van het gebouw ook heerlijk shoppen, lunchen, dineren, alles wat je maar kunt bedenken! Zet ook deze maar hoog op je lijstje!

 

2.den haag

Magna plaza – Amsterdam

Voorheen was dit het hoofdpostkantoor van Amsterdam, maar momenteel is het een bijzonder winkelcentrum. Je kunt hem vinden achter het Paleis op de Dam.  Vanaf 1992 kun je hier heerlijk winkelen. Met zo’n 5500 meter winkel oppervlakte, dat verdeeld is over vier verdiepingen midden in het centrum van Amsterdam, ga je je ogen zeker uitkijken!

Centraal station – Amsterdam

Naast dat het een bijzonder monumentaal gebouw is, kun je direct vanuit de trein beginnen met shoppen! Eerst een heerlijke lunch of diner bij de excentrieke restaurantjes en daarna de winkels bekijken en al je geld uitgeven! Dat is wat absoluut gaat lukken op Amsterdam Centraal. Het voordeel is dat je gelijk al tussen allerlei winkels staat, zodra je uit de trein stapt. Ook terug naar huis komen is dus geen probleem en verdwalen kun je bijna niet! Een dagje overdekt Amsterdam!

Hebben jullie nog leuke tips? laat het ons weten in de comments! 

Meer Wander Inspiration:

Abonneer je gratis op het Wander YouTube-kanaal!

Bekijk meer van Wander:

Blijf op de hoogte!