Je weekend begint met de Wander World Battle! Elke vrijdag om 16.00 uur strijden twee duo’s tegen elkaar.
Mark & Laurens hebben de eerste battle gewonnen van Quinty & Jeroen. En Furtjuh & Thomas wisten Marije & Lise te verslaan. Dat betekend dat het nu tijd is voor de allesbeslissende finale! Voor welk team ben jij?
Mis niks van de Wander World Battle en abonneer je nu op het Wander YouTube-kanaal.

Wander World Battle Toernooi #2

Wander World Battle FINALE - Furtjuh & Thomas VS Mark & Laurens

De finale is begonnen!! Mark Hoekx (Gekke Markie) en Laurens van Heugten wisten tijdens hun reis naar de Bahama’s Quinty & Jeroen te verslaan in de Bahama’s en team Rutger Vink (Furtjuh) en Thomas van Grinsven hebben de battle tegen Marije en Lise in Vietnam overleefd. Nu is het tijd om de ultieme winnaar te bepalen van dit Wander World Battle seizoen. Voor welk team ben jij?

Wander World Battle #2 - Furtjuh & Thomas VS Lise & Marije

Het is tijd voor een gloednieuwe serie van de Wander World Battle! Deze keer strijden niemand minder dan de fanatieke dames Marije Zuurveld & Lise van Wijk tegen de sportieve heren Rutger Vink (Furtjuh) & Thomas Grinsven (Gewoon Thomas). De teams weten nog niet wat hun bestemming zal zijn en zullen er alles aan doen om daar tijdens deze aflevering achter te komen. Voor wie ben jij? Team GROEN of team ROZE?

Wander World Battle #1 - Quinty & Jeroen VS Mark & Laurens

Wander World Battle Bahama's - Quinty & Jeroen VS Mark & Laurens

Zijn jullie klaar voor de tweede Wander World Battle? In deze serie strijdt Quinty Misiedjan (Quinsding) samen met Jeroen van Holland (JeroenvHolland) als team rood tegen team blauw dat bestaat uit Mark Hoekx (Gekke Markie) en zijn beste vriend Laurens van Heugten. De twee duo’s strijden om de meeste Wander punten. Het tweetal dat aan het einde van de serie de meeste punten heeft verzameld zal in een finale tegen de winnaar van de volgende Wander World Battle strijden.

Wander World Battle Toernooi #1

Wander World Battle - FINALE

De allereerste Wander World Battle Finale begint eindelijk! Nu de winnende teams bekend zijn barst de strijd los. In deze spectaculaire finale zal team PAARS uit Curaçao, bestaande uit Teske (teske) & Saske de Schepper (Vet Gezellig), strijden tegen team GROEN uit Roemenië; Sophie Milzink (Sophie) & Kaj Gorgels (Kaj’s typetjes). De teams weten nog niet in welk land zij tegen elkaar gaan strijden en doen hun uiterste best om de goede bestemming te raden. Waar kun je dit nu beter doen dan op een vliegveld van de AIS Flight Academy?

Wander World Battle #2 - Gio & Juultje VS Teske & Saske

De winnaar van de eerste Wander World Battle is bekend! Dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe battle waarin weer nieuwe twee duo’s tegen elkaar strijden. Dit keer niemand minder dan Teske & Saske tegen Gio en zijn vriendin Juultje. De winnaar van deze battle moet het opnemen tegen Kaj & Sophie! Het raden van de bestemmingen blijkt nog niet zo heel makkelijk, want het aantal punten deze eerste aflevering blijft een beetje achter. Kun jij wel raden waar de nieuwe duo’s heen gaan?

Wander World Battle #1 - Kaj & Dionne VS Kaj & Sophie

Eindelijk is het zover! De allereerste aflevering van de gloednieuwe serie: Wander World Battle! In deze serie strijdt kersverse 3FM presentator Kaj van der Ree, ook bekend van de kanalen Zu5e en Concentrate samen met Dionne van Onnedi als team blauw. Team groen bestaat uit Kaj Gorgels bekend van Kaj’s Typetjes en Concentrate samen met Sophie Milzink. De twee duo’s strijden de komende 8 weken om de meeste Wander punten. Het tweetal dat aan het einde van de serie de meeste punten heeft verzameld zal in een finale tegen de winnaar van de volgende Wander World Battle strijden.